Hur gör jag för att återinvestera avkastningen automatiskt?

Hej
Vilken räntenivå får jag om jag månadssparar?
Jag har ett "manuellt" lån som ger ränta som inte återinvesteras då det kräver en manuell insats. Hur bör jag göra för att avkastningen skall återinvesteras automatiskt
dvs på samma sätt som om det vore ett månadssparande?
Mvh
Peter

Kommentarer

• Hej Peter!

Vilken ränta du får kommer huvudsakligen att avgöras av hur du väljer att göra din investering. Investerar du genom Autoinvest Kort har du en förväntad avkastning på ca 4 procent per år. Väljer du istället Autoinvest Lång är den förväntade avkastningen istället ca 6 procent per år.

Det stämmer att återbetalningar till ett manuellt konto inte automatiskt investeras i nya lån. Om du vill att dina återbetalningar ska investeras i nya lån kan du manuellt flytta dessa till ett Autoinvestkonto eller investera dem manuellt. Det finns i dagsläget inte någon funktion som gör att du kan ange att återbetalningarna automatiskt ska investeras genom det manuella kontot.

Om du inte har ett Autoinvestkonto sedan tidigare kan du skapa ett genom att klicka på "Nytt investeringskonto" i inloggat läge och välja önskad tidshorisont för kontot.