Är det möjligt att endast återinvestera amorteringen och ta ut räntan?

Hej
Finns det någon funktion för att enbart återinvestera amorteringsdelen? Dvs jag vill kunna ta ut räntedelen varje månad, men låta det investerade grundbeloppet fortsätta jobba.

Kommentarer

• Hej!

I dagsläget finns ingen sådan funktion. Det du kan göra om du vill återinvestera endast din amorteringsdel är att titta på lånen som har betalat in för aktuell månad, och där se hur mycket som är amortering. Utifrån detta kan du exempelvis göra en direktöverföring för beloppet som är intjänad ränta.

Vi ser alltid över hur vi kan förbättra vår produkt och tackar för din feedback Krille!

Linus
  • Bra Krille!

Jag skulle vilja ha funktionen där jag väljer hur stor summa som jag vill återinvestera och hur stor summa som ska in på mitt huvudkonto. Man vill inte passa utbetalningarna heller då inbetalningarna flyter in från 15:e och framåt. Om jag då kan välja att tex återinvestera xxx i månaden så när den kvoten är uppfylld sätts resten in på huvudkontot. Blir på så sätt enklare att flytta mellan olika konton, ta ut en del o.s.v
    Sofia
  • Hej Sofia,

Tack för bra feedback. Som nämnt ovan har vi i dagsläget inte någon funktionalitet som stödjer att endast ränta eller amortering investeras, och inte heller att en viss summa av återbetalningarna ska investeras. Vi tar däremot med oss denna feedback inför framtida utveckling av plattformen.

Ha en fortsatt fin dag.