Hur gör jag för att börja investera?

Hur kommer jag igång som investerare hos Lendify?

Kommentarer

• Du skapar enkelt ett konto med BankID som behövs för att identifiera dig. Så snart du har gjort din första insättning får du möjligheten att välja kontotyp: manuellt konto eller Autoinvestkonto. Om du skapat ett  Autoinvestkonto och satt in pengar på detta kommer dina likvida medel automatiskt att matchas mot lån och investeras. Om du valt ett manuellt konto så väljer du själv vilka lån du vill investera i. De tillgängliga lånen finner du under fliken ”Investera manuellt”.

Du sätter enkelt in de pengar du vill investera med via Bankgiro eller via direktöverföring.

Det är enkelt att skapa konto för att investera i lån.