Hur lägger man till Lendify på Avanza?

Hur kan man som investerare lägga till Lendify på Avanzas plattform?

Kommentarer

• Det är lätt att lägga till sina Lendify-konton på Avanza. Så här gör du:

1. Börja med att logga in på Avanza (fungerar i dagsläget endast genom webbläsare, inte genom appen).
    2. Gå till "Min ekonomi" och klicka på "Alla alternativ" till höger och sedan "Konto från annan bank". I listan kan du välja Lendify.
    3. När du har skrivit under med bank id kan du sedan se dina Lendify-konton!
    Emil