När får jag mina pengar om jag ansöker om ett lån?

När jag skickat in en ansökan, hur lång tid tar det innan jag får mitt lån?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• När du ansöker om lån får du direkt ett preliminärt låneerbjudande. När din ansökan skickats in hanteras den inom några timmar, ofta direkt när vi får den. I vissa fall kan du behöva komplettera din ansökan. Vi försöker då nå dig via SMS, mail och telefon och det är då viktigt att du finns tillgänglig så att vi kan hantera ditt lån så snabbt som möjligt.

Vid godkänd ansökan får du pengarna på ditt konto samma dag, om du väljer direktutbetalning och är kund hos Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du vanlig bankbetalning tar det vanligtvis en bankdag.
    Erik Marknadschef
  • Jag ansökte ett lån 4 mars.
    Ammar A
  • Hej Ammar,

När din ansökan skickats in hanteras den inom några timmar, du får besked via sms och mail.

Vid godkänd ansökan kan du pengarna på ditt konto samma dag.

Vänligen ring oss om du har en specifik fråga om din ansökan.
    Sophia