Hur säljer jag mitt konto på andrahandsmarknaden?

Hur säljer jag mina lån?

Kommentarer

• Om du vill komma ur din investering i förtid kan du sälja ditt konto på andrahandsmarknaden. Vi tar inte ut några avgifter om du säljer ditt konto. Du kan enkelt sälja ditt konto genom att gå till andrahandsmarknaden och välja vilket av dina konton du vill sälja. Du väljer själv vilket pris du vill sälja ditt konto för. Tänk på att försäljningen kan gå snabbare om du sätter ett lägre pris.

Läs mer om andrahandsmarknaden eller läs vårt blogginlägg där vi beskriver hur andrahandsmarknaden fungerar.
    Kasper
  • Är det möjligt att sälja en del av sitt konto?

Jonas
  • Hej Jonas!

Man säljer sitt konto i sin helhet på andrahandsmarknaden, därav så går det inte att sälja av delar av sitt konto där.
    Linus
  • Kommer det i framtiden att gå att säja delar av sitt konto?

Jonas
  • Om förändringar görs kring vad som kan göras på plattformen, exempelvis att man ska kunna sälja delar av sitt konto på andrahandsmarknaden, så kommer vi att kommunicera ut detta i våra kanaler till er som investerar eller som är intresserade av att investera.