Hur sätter jag in pengar?

Hur gör jag insättning på mitt Lendifykonto?

Kommentarer

• Du kan sätta in pengar på ditt konto via Bankgiro eller via direktöverföring:

Bankgiro:
    Insättning görs till vårt Bankgiro 542-1847. Ange referens-id för det Lendifykonto du vill sätta in pengar på. Du hittar ditt unika referens-id i inloggat läge under "Gör insättning" för respektive konto. Din insättning syns normalt på ditt konto nästa arbetsdag vid lunchtid.

Direktöverföring:
    Insättningen sker i realtid. För att göra en insättning via direktöverföring, följ instruktionerna under "Gör insättning". Notera att i vissa fall kan insättningar även med direktöverföring dröja då överföringen kan behöva bekräftas av den avsändande banken.