Hur tar jag ut mina pengar?

Hur genomför jag uttag från mitt Lendifykonto?

Kommentarer

• Uttag görs enkelt genom att trycka på knappen "Gör uttag" under fliken "Konton" i ditt inloggade läge. Att få dina pengar utbetalda är helt kostnadsfritt och antalet uttag är obegränsat. Vanligtvis tar det sedan ca 1 bankdag innan pengarna når dig, beroende  på hanteringstiden hos din bank. Många av de större bankerna stödjer direktuttag, vilket gör att du i många fall kan ha pengarna på direkten.

Notera att det endast är de likvida medlen på ett konto som är möjliga att ta ut. Du kan alltså inte ta ut det kapital som är reserverat eller investerat i lån. Ditt utlånade kapital återbetalas månadsvis i form av ränta och amortering och hamnar som likvida medel på ditt konto. Om du vill avsluta din investering i förtid kan du sälja ditt konto på andrahandsmarknaden. Detta förutsätter att det finns en investerare som väljer att köpa ditt konto till det pris du har valt. Information om andrahandsmarknaden.