Jag blev inbjuden/bjöd in en vän. När får jag min bonus?

När får jag min inbjudningsbonus?

Kommentarer

• För att bonusen ska registreras på ditt konto krävs det att både du och personen du bjöd in/blev inbjuden av investerar minst 20 000 kr var i  lån. Det här innebär att kapitalet behöver bli investerat för både dig och din vän innan bonusen betalas ut och inte endast placerat på plattformen.

Om du bjuder in fler vänner behöver du inte investera ytterligare 20 000 kr per ny vän. Det räcker med din initiala investering.
    Kasper
  • Hej! Räknas det som man investerar även om man köper konton på andrahandsmarknaden?

Calle
  • Hej Calle!

Ja det stämmer utmärkt, det räknas som att man har investerat om man köpt konton på andrahandsmarknaden.