Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Jag blev inbjuden/bjöd in en vän. När får jag min bonus?

När får jag min inbjudningsbonus?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• För att bonusen ska registreras på ditt konto krävs det att både du och personen du bjöd in/blev inbjuden av investerar minst 20 000 kr var i  lån. Det här innebär att kapitalet behöver bli investerat för både dig och din vän innan bonusen betalas ut och inte endast placerat på plattformen. Förutsatt att du registrerat dig via en inbjudningslänk sker detta automatiskt och du kan kontrollera om du har en kommande inbjudningsbonus genom att klicka på ”Bjud in en vän” i menyn i inloggat läge. Registrerade du dig via en inbjudningslänk ser du i denna vy att du har en kommande inbjudningsbonus.

Om du bjuder in fler vänner behöver du inte investera ytterligare 20 000 kr per ny vän. Det räcker med din initiala investering.
    Kasper
  • Hej! Räknas det som man investerar även om man köper konton på andrahandsmarknaden?

• Hej Calle!

Ja det stämmer utmärkt, det räknas som att man har investerat om man köpt konton på andrahandsmarknaden.