Kan jag månadsspara hos Lendify?

Har ni någon funktion för att månadsspara som investerare?

Kommentarer

• Som det ser ut i dagsläget har vi dessvärre inte någon automatisk funktion för månadssparande (som autogiro). Det är däremot väldigt smidigt att göra insättningar som investerare, antingen via Bankgiro eller Trustly. Vi tar inte några avgifter för insättningar.

Vi jobbar på en funktionalitet för automatiskt månadssparande och hoppas kunna erbjuda detta inom en snar framtid.
    Kasper
  • Inget nytt på den här fronten?
    Simon
  • Hej!

Just nu har vi inget nytt gällande autogiro för insättningar och uttag för er investerare. När detta kommer på plats så kommer detta att kommuniceras ut.
    Linus
  • Varför inte lägga upp en månadsöverföring från sin bank till sitt auto-konto hos er, det borde väl bli ett månadssparande, eller missar jag något?

Gabriel
  • Hej!

Man kan inte lägga upp en återkommande betalning via giro i sin bank. Man kan schemalägga betalningar förvisso, vilket kan vara en temporär lösning för dig tills dess att vi löser frågan kring autogiro.