Kan man ha ett månadssparande som investerare?

Hur månadssparar jag som investerare?

Kommentarer

• Du lägger enkelt upp ett månadssparande som investerare genom att logga in och följa dessa tre steg:

1. Klicka på de tre horisontella strecken uppe i högra hörnet för att öppna menyn.
    2. Klicka på "Månadssparande" i menyn.
    3. Följ instruktionerna och välj vilket konto du vill att pengarna dras från varje månad, när du vill att pengarna ska dras, till vilket konto du vill att pengarna ska sättas in och hur mycket du vill spara varje månad.

Klart!