Kommer pengarna investeras automatiskt när jag gjort insättning på Autoinvestkontot?

Är det något mer jag behöver göra när jag satt pengarna på ett Autoinvestkonto?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• När du har placerat pengar på ett Autoinvestkonto är det inte någonting ytterligare du behöver göra för att pengarna ska investeras. Vi kommer automatiskt att sköta hela investeringsförloppet och riskspridningen. Kapitalet investeras så snart det kommer upp lån som matchar ditt konto.

Vill du att även dina återbetalningar ska återinvesterat i nya lån är det viktigt att kontrollera att du har aktiverat återinvesteringsfunktionen på kontot. Är denna aktiv visas en liten cirkelsymbol bestående av två pilar till höger om kontonamnet (se bild nedan).

Är återinvesteringsfunktionen inaktiverad kan du aktivera funktionen genom att klicka på kugghjulet till höger om kontot (se bild ovan) och bocka i kryssrutan vid "Återinvestera ränta och amortering" (se bild nedan).