Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kommer pengarna investeras automatiskt när jag gjort insättning på Autoinvestkontot?

Är det något mer jag behöver göra när jag satt pengarna på ett Autoinvestkonto?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• När du har placerat pengar på ett Autoinvestkonto är det inte någonting mer du behöver göra för att pengarna ska investeras. Vi kommer automatiskt att sköta hela investeringsförloppet och riskspridning av kapitalet. Kapitalet investeras så snart det kommer upp lån som matchar ditt konto.

Om du vill att dina återbetalningar ska återinvesterat i nya lån är det viktigt att kontrollera att du har aktiverat återinvesteringsfunktionen på kontot. Är denna aktiv visas en liten cirkelsymbol bestående av två pilar till höger om kontonamnet (se bild nedan).

Är återinvesteringsfunktionen inaktiverad kan du aktivera funktionen genom att klicka på "Se detaljer" till höger om kontot (se bild ovan). Därefter klickar du på "Kontoinställningar och bockar sedan i kryssrutan vid "Återinvestera ränta och amortering" (se bild nedan).