Lån

Hej jag undrar om jag kan lösa mitt lån?

Caroline-Mikaela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Caroline-Mikaela,

Du är varmt välkommen att kontakta oss på 020-20 30 40 så hjälper vi dig vidare.

Med vänliga hälsningar,
    Adiam
  • Jag undrar om ni har fri-månads betalning
    Khaled
  • Hej Khaled,

Vi har tyvärr inte betalningsfri månad.

Vi har amorteringsfri månad.
    Vid aktivering av en amorteringsfri månad betalar du endast ränta och andra eventuella avgifter för ditt lån. Lånets löptid förlängs, vilket innebär att du kommer att betala tillbaka lika mycket i amorteringar som enligt din ursprungliga betalningsplan, skillnaden är endast att det sker under en längre tid.

För att aktivera en amorteringsfri månad loggar du in på Mina Sidor, klickar på det lån du vill aktivera den amorteringsfria månaden för och klickar på knappen ”Aktivera amorteringsfri månad”. Du kan aktivera en amorteringsfri månad upp till tre gånger.

Med vänliga hälsningar,
    Adiam