Lån

Amorteringsfri månad kan man få det denna månad mvh Georgios.
Georgios Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Georgios!

Vid aktivering av en amorteringsfri månad betalar du endast ränta och andra eventuella avgifter för ditt lån. Lånets löptid förlängs, vilket innebär att du kommer att betala tillbaka lika mycket i amorteringar som enligt din ursprungliga betalningsplan, skillnaden är endast att det sker under en längre tid.

För att aktivera en amorteringsfri månad loggar du in på Mina Sidor, klickar på det lån du vill aktivera den amorteringsfria månaden för och klickar på knappen ”Aktivera amorteringsfri månad”. Du kan aktivera en amorteringsfri månad upp till tre gånger.

Ha en trevlig dag!

Albin