Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur slår jag av mailen ”lån tillgängligt för investering”?

Hur stänger jag av detta?

Kommentarer

• Hej Niklas!

Om du inte längre vill ha dessa mail kan du logga in och klicka bort alternativet "Aktivera e-postnotifiering". Du hittar knappen under "Investera" och sedan "Investera manuellt".

Om några frågor kvarstår eller om du vill ha hjälp med att inaktivera funktionen är du varmt välkommen att slå oss en signal på 020-203040.