Hur slår jag av mailen ”lån tillgängligt för investering”?

Hur stänger jag av detta?

Kommentarer

• Hej Niklas!

Om du inte längre vill ha dessa mail kan du logga in och boka ur den lilla kryssrutan vid "E-postnotifiering". Du hittar kryssrutan under dina "Mina investeringskonton" precis ovanför knappen "Nytt investeringskonto" (i fliken "Översikt").

Om några frågor kvarstår eller om du vill ha hjälp med att inaktivera funktionen är du varmt välkommen att slå oss en signal på 020-203040.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy