När gör jag vinst eller förlust vid sålt konto på andrahandsmarknaden?

Hur kan jag göra vinst eller förlust vid försäljning av ett konto?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• När du säljer ett konto på andrahandsmarknaden får du välja till vilket försäljningspris du vill lägga ut kontot. Detta kommer i sin tur att avgöra om du gör en vinst eller en förlust på din försäljning.

Säljer du ditt konto till 100 procent av det utestående kapitalet gör du varken en vinst eller förlust på din försäljning. Säljer du däremot kontot till ett pris som understiger 100 procent av det utestående kapitalet innebär det att du vid försäljningen gör en förlust. På samma sätt blir det en vinst då du säljer ditt konto till ett pris på över 100 procent av det utestående kapitalet.