Hur slår man ihop konton?

Varför vill man slå ihop konton, och hur går man tillväga om man gör detta?

Kommentarer

• Man kan exempelvis slå ihop konton för att få en bättre översikt på dina lån, eftersom de lån du har investerat i blir ihopsamlade under ett konto. Observera att din avkastning inte kommer att ändras om du slår ihop konton på din profil. Observera även att man inte kan dela upp konton.

Man slår ihop konton av samma typ genom att klicka på det konto man vill ska vara kvar med samma ID-nummer. Du trycker sedan på "slå ihop konton", varav du väljer konto av samma typ i listan som du vill ska slås in i det kontot du tittar på.