Hur slår man ihop konton?

Varför vill man slå ihop konton, och hur går man tillväga om man gör detta?

Kommentarer

• Man kan exempelvis slå ihop konton för att få en bättre översikt på dina lån, eftersom de lån du har investerat i blir ihopsamlade under ett konto. Observera att din avkastning inte kommer att ändras om du slår ihop konton på din profil. Observera även att man inte kan dela upp konton.

Man slår ihop konton av samma typ genom att klicka på det konto man vill ska vara kvar med samma ID-nummer. Du trycker sedan på "slå ihop konton", varav du väljer konto av samma typ i listan som du vill ska slås in i det kontot du tittar på.

• Hur kommer det sig att man inte kan dela upp lånen? Är det en teknisk begränsning eller juridisk?
    Teo
  • Hej Teo,

Tack för din fråga.

I dagsläget är det tyvärr inte möjligt, både på grund av tekniska begränsningar likväl som det kan finnas juridiska begränsningar för hur det skulle kunna fungera. Det är däremot en funktionalitet som vi vet är efterfrågad och som vi hoppas på att få till i framtiden.

Varmt välkommen att höra av dig om du har fler frågor.