Hur kan jag ta bort försäljning av konton på andrahandsmarknaden?

Hej!

Jag lade ut mina två konton till försäljning på andrahandsmarknaden och har nu ändrat mig. Jag försöker hitta ur jag tar bort dem från försäljning, men kan inte hitta det!

Med vänliga hälsningar
Christian
Christian Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Christian,

Tack för din fråga.

Du kan avbryta försäljningen genom att, på samma sätt som när du publicerade kontot till försäljning, gå in på andrahandsmarknaden och klicka på "Sälj konton". Där ser du dina konton du har uppe till försäljning just nu och kan avbryta försäljningen.

Hör gärna av dig om det skulle kvarstå några frågetecken.