Vad är Lendify Rewards?

Vad är Lendify Rewards och hur fungerar det?

Kommentarer

• Lendify Rewards är vårt unika lojalitetsprogram för låntagare. I programmet kan du som kund samla poäng exempelvis genom att betala dina räkningar i tid, betala med autogiro eller e-faktura, vara betalande kund av vår försäkring Låneskydd och genom att godkänna att vi gör ett kontoutdrag från dig. Kontoutdraget syftar till att samla mer information om våra kunder för att kunna vidareutveckla vår kreditprocess och i längden kunna erbjuda alla kunder en lägre ränta. Om du redan är kund hos oss kan du logga in på ditt konto för att läsa mer om Lendify Rewards och poängsystemet.

Genom Lendify Rewards får du förmåner som exempelvis sänkt ränta. Betalar du dina fakturor i tid så kan du få upp till hela 1/6 av den totala räntan i rabatt!

Läs mer om Lendify Rewards här.
    Erik Marknadschef
  • Förlorar man sina poäng om man amorterar mer än planen?
    Fredrik
  • Hej Fredrik,

Du förlorar inga poäng genom att amortera extra utöver plan.
    Du får fortfarande poäng för varje faktura du betalar.

Sophia
  • När får man hela 900 poäng när en inbetalning sker i god tid?
    Jörgen
  • Hej Jörgen,

Vi har ibland haft kampanjer med Lendify rewards där man har kunnat få dubbla poäng för en avi. På dessa avier har man då fått 900 poäng.

I vanliga fall får man 450 poäng per avi samt ytterligare 50 poäng för E-faktura eller Autogiro.
    Sophia