Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vad är Lendify?

Vad är Lendify och vilka står bakom företaget?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hos Lendify möts investerare och låntagare på förmånliga villkor som gynnar båda parter. Vi tillhandahåller en digital plattform för lån och sköter hela den administrativa processen, från granskning av låneansökningar och upprättande av avtal mellan låntagare och investerare, till utbetalning av lån och administrering av betalningar.

  Genom en digital struktur med färre mellanhänder minimerar vi de kostnader som traditionella finansiella institut (t.ex. banker och kreditkortsbolag) har. Det ger bra ränta för låntagare och hög avkastning för de som investerar via plattformen.

  Vi är idag Sveriges största marknadsplats för lån (peer-to-peer lån). Vi växer kraftigt och benämns som ett av de mest intressanta nystartade bolagen inom fintech området i Norden, med några av Sveriges främsta entreprenörer som ägare. Vi är 35 anställda (Mars 2018) och har tillstånd av Finansinspektionen som betalningsinstitut.

  Läs mer om Lendify här.
 • Kommer fakturan på mitt mejl
  elisabeth Persson
 • Hejsan,

  Du kan genom att logga in på mina sidor se vilken aviseringsmetod som du valt. Vi använder oss enbart av e-faktura, autogiro samt pappersavi.
  Erik
 • E faktura tack
  Elisabeth persson
 • Du väljer hur du vill betala när du loggar in på "mina sidor". Önskar du att vi hjälper dig har du möjlighet att ringa in till oss på 020 20 30 40. Våra öppettider är 09 - 19 på måndagar & 8 - 19 tisdag - fredag.
  Erik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.