Vad händer när jag skickat in låneansökan? När får jag lånet?

När jag gjort en låneansökan, när kan lånet bli utbetalt?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Från det att din låneansökan kommit in till oss hanteras det vanligtvis inom några timmar, även på kvällar och helger. I vissa fall kan du behöva komplettera din ansökan, och då är det viktigt att du finns tillgänglig för eventuella frågor kring din ansökan. Vi försöker isåfall nå dig via SMS, e-post och telefon.

Vid godkänd låneansökan loggar du in på Mina sidor och väljer hur du vill få ditt lån utbetalt, hur du vill återbetala ditt lån samt signerar skuldebrevet med BankID, och sedan betalas lånet ut. Väljer du direktutbetalning via Trustly får du pengarna samma dag, förutsatt att du som har fått ditt lån godkänt av Lendify, signerat skuldebrevet med e-legitimation samt har valt ett utbetalningskonto som tillhör Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Väljer du banköverföring tar det vanligtvis en bankdag.

Du kan hela tiden följa utvecklingen för din låneansökan genom att logga in på Mina sidor.