Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Vilka avgifter måste jag betala som låntagare?

Vad är det för avgifter jag måste betala som låntagare?
Lendify Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Det är helt kostnadsfritt att registrera dig och att ansöka om lån. Om din låneansökan blir godkänd betalar du en uppläggningsavgift på 495 kr som läggs på ditt lån och betalas av under lånets löptid, eventuellt en aviavgift (om du inte väljer e-faktura) och ränta för ditt lån.

  Individuell ränta
  Din ränta sätts individuellt beroende på kreditklass. Låntagare i klass A erhåller lägst ränta medan de i klass F erhåller högst.

  Lös ditt lån kostnadsfritt
  Du kan alltid betala tillbaka ditt lån i förtid helt utan några extra avgifter, du betalar bara ränta fram tills det datum då du väljer att betala tillbaka hela lånebeloppet.

  Förseningsavgifter
  Inkommer betalning för sent utgår en påminnelseavgift om SEK 60. Överlämnas kravet till inkasso tillkommer en inkassoavgift om SEK 180. Om avin trots påminnelse och inkasso inte betalas skickas ärendet vidare till Kronofogden, då tillkommer Kronofogdens avgifter och kostnader och du riskerar även att få en betalningsanmärkning.

  Uppläggningsavgift
  Låntagare betalar en uppläggningsavgift på 495 kr per lån. Uppläggningsavgiften läggs på lånebeloppet och betalas av under lånets löptid. Avgiften är oberoende av lånets löptid, belopp och kreditklass.

  Kasper
 • Ni har glömt att informera om att det även kan bli tal om att betala förmedlingsavgift.
 • Hej Jörgen,

  Våra låntagare betalar ingen förmedlingsavgift till oss.
  Avgiften vi tar är en uppläggningsavgift på 495 kr. Uppläggningsavgiften läggs på lånebeloppet och betalas av under lånets löptid.
  Sophia
 • Jag vill betala allt mitt lån nu, hur mycket kosta?
  Emma
 • Hej,

  Om du vill lösa ditt lån i förtid är det viktigt att du ringer till oss på 020-203040 för att få korrekta lösenuppgifter. Använder du inte korrekta lösenuppgifter när du löser ditt lån är risken att det du inte betalar in det korrekta beloppet och blir stående med en restskuld med onödiga avgifter.

  Nina

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.