Vilka uppgifter hämtar ni om mig när jag ansöker om ett lån?

När jag gör en låneansökan, vilka uppgifter hämtar ni om mig?

Kommentarer

• När du ansöker om ett lån måste du identifiera dig med BankID. Vi gör även en kreditupplysning genom kreditupplysningsföretaget UC, en kopia på de uppgifter som de lämnat om dig skickas automatiskt till dig från UC. Du anger sedan själv information angående din sociala och ekonomiska situation. Du kan även välja att dela med dig av ett kontoutdrag från din bank för att förenkla handläggningen av ditt lån.